April 01, 2007

scrieri interzise

am vrut sa scriu despre cum ma mai simt,dar v-am plictisit deja cu toate starile mele contradictorii si imposibil de inteles.daca vreti sa mai cititi ce gandeste/simte o "pustoaica" de aproape 20 de ani,cititi posturile mele mai vechi.sunt inca valabile.
am vrut sa scriu despre ziua laurei(aka cookie),despre cum m-am distrat in ultima vreme,pe unde am iesit,ce am facut,ce am mancat,ce am baut,pe cine am mai cunoscut.dar e prea mult si prea "dur" pentru unii.carora o sa li se para din nou ca sunt aroganta,fitoasa,superficiala si plina de bani.
am vrut sa scriu despre haine.despre ultimele tendinte.da,domnne',recunosc: sunt obsedata de trenduri! asta nu inseamna ca le si respect ....intotdeauna!din nou,as fi parut prea..."fashion-victim-wannabe" si m-as fi trezit improscata cu reprosuri din multe parti("ai uitat de unde ai plecat","mai bine te-ai preocupa de ceva mai ...profund", "altii mor de foame si tu vorbesti despre pantofi de 500 de euro",etc).
asa ca nu mai scriu despre nimic.nici macar despre toate pacalelile de azi,nici despre parul meu cret,nici despre telefonul abia reparat si mai ales,nici despre super-cartea pe care o citesc.

pe data viitoare!

2 comments:

Akasha's said...

Oh...come on...nu-i lua in seama pe aia care zic prostii. tu scrie acolo ca eu vreau sa stiu de fashion, cluburi, papa bun si mai ales ceva bauturi :P . si in plus de asta, ne mai intalnim si pe la mall, asa ca zi-le acolo ca mie-mi place. :D

Ingrid said...

@akasha's--> 10x! and don't worry,o sa scriu pentru ca,pana la urma,scriu despre viata mea,fie ca unora li se pare plictisitoare sau superficiala!
asta sunt eu,cu telefoane de fitze,cu iesiri in kristal si la di david(nu in fiecare saptamana,don't panic!!!),cu prieteni aroganti,dar destepti (i love u,cuki!) ,cu multe carti citite,cu preocupari dubioase(facultate,blog,literatura,teatru)si ma mandresc cu asta.
asa ca o sa scriu.despre toate astea.deocamdata,pregatesc un post cu top-uri. ce fel de top-uri,vom vedea.o sa va distrati,oricum!
love you! :)

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...