October 05, 2007

pentru o bulinuta :)

are parul lung si sanatos, ochii mari, luminosi si tristi, de culoarea unui chihlimbar uitat de cineva pe o etajera prafuita, corpul unei grecoaice puetrnice, naturaletea unei copile de 10 ani, maturitatea unei femei de 30, haine "de desert", care sa nu iasa prea mult in evidenta, voce calda, "casa" primitoare, cu cele mai bune prajituri din lume si cele mai frumoase cantece.
stie cum sa vorbeasca cu oricine, are cate o solutie pentru fiecare problema, face mancare si bea vin, danseaza pana-n zori si rade la glumele mele, e feminina si isteata, e in stare sa supravietuiasca singura intr-o jungla ca asta ( dar nu esti singura, draga mea!!!), se subestimeaza si ma enerveaza pe mine, nu se poate trezi dimineata, tine lingurita intr-un fel foarte....shod, mi-a adus o floare de colt si ma suna peste zi sa ma intrebe ce fac si sa imi mai povesteasca ceva, se incalta cu conversi diferiti in acelasi timp si m-a dus intr-unul dintre cele mai frumoase locuri in care am fost vreodata.
nu stiti despre cine vorbesc?
pacat!
oricum, este unicat si deja "adjudecat".ma rog, se tot lupta pentru el (unicatul) cateva persoane...
imi pare rau penru cei n-o cunosc, si mai rau pentru cei ce refuza s-o cunoasca!

si ma bucur nespus ca alex este prietena mea!

6 comments:

Anonymous said...

si alex se bucura in fiecare zi de prietenia ta... multumesc!

Raluca said...

foarte adevarat ceea ce ai spus despre alex. e intr-adevar o persoana aparte..si chestia asta se vede din prima clipa...bv ei!

Anonymous said...

vaaaaai...tare mult mi-a placut postul tau.mi s-a facut dor de o seara cu fetele mele.si daca e vorba de alex pe care o stiu eu,si mie imi place de ea si de parul ei lung si sanatos.

Eu Ana said...

imi place mult cum scrii...si citindu-ti blogul mi se pare ca te cunosc...desi cu siguranta nu am cum....

Ingrid said...

@diana-turtu: nu stiu cine esti, ca sa imi dau seama daca vb despre aceeasi alex....
have fun! (in seara cu fetele, zic;)
ciao!

Ingrid said...

@ eu-ana: multumesc! probabil ca ma cunosti, multe din insemnarile mele vin direct din suflet si las, aproape saptamanal, cate un pic din mine, aici.
dincolo de blog....e mai mult, mai important si de multe ori, mai frumos.

anyway, te mai astept p-aici :P

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...