May 16, 2008

ce-as face maine dupa-amiaza

as manca cirese amarui, stand pe un pervaz de lemn vopsit in culoarea unui vis demult uitat. as tine picioarele afara, in ploaia rece a verii si m-as gandi la nimic.


apoi as asculta tiersen si as manca dropsuri cu arome de zambile, ca sa uit de tigari.

si dupa-amiaza s-ar termina cu mana lui pe gatul meu, care miroase a chloe.

8 comments:

Annie said...

Care e culoarea visului demult uitat? Si ce gust are aroma de zambile?

Ingrid said...

un vis demult uitat are o culoare spalacita, un albastru decolorat.

si n-ai mancat niciodata zambile? eu am incercat toate florile, cand eram mica :P
mancam zambile, flori de salcam, de capsune, de piersic, zaharel etc
si nu, nu imi plac florile! :P

Annie said...

Nu am mancat niciodata zambile!:) In schimb, incepeam tomatele din gradina. Pe toate. Muscam din ele si le lasam acolo. Multa vreme s-a intrebat mama cine musca din ele!:)

Annie said...

Si apropo, la Nina Ricci a fost la un moment dat un parfum care avea in componenta aroma de frunze de tomate. Cand mi-a spus vanzatoarea cu ce e, am refuzat intial sa-l incerc: "Nu vreau sa miros a bulion!"...
Dupa ce am cedat insa tentatiei, am descoperit o aroma fresh, verde amar. Mi-a placut. Desigur, nu mai exista. La fel ca Deci Dela, tot de la Nina Ricci. Cand imi place si mie ceva, nu se mai fabrica!:D Sigur, acum nu cred ca as mai purta Deci Dela, mi se potrivea in liceu...:(:)

Ingrid said...

nu sunt mare fan nina ricci, nu stiu de ce.
eu am descoperit ca cel mai bine mi se potrivesc love-moschino, daisy- marc jacobs si desigur, chloe (de care simt ca n-am sa ma plictisesc niciodata) :D si cu toate astea, simt ca parfumul meu, nu neaparat unu facut "pe comanda", e undeva, acolo.... :P

Annie said...

Nu mai folosesc de mult timp Nina Ricci... Imi plac Chanel (Chance)si Bvlgari (Omnia Christaline... De fapt, imi plac mai multe!:D:)
Daisy - Marc Jacobs imi place si mie mult, dar presimt ca multe fete o sa-l placa si intr-un an asa o sa devina un parfum ultra-folosit...:)

Cat despre parfumuri fine, speciale, de lux... du-te la MADISON. Str. General Berthelot nr.5:) Trust me!:)

Ingrid said...

10x for the tip, annie! acolo ma gasiti zilele urmatoare :)

Annie said...

Cu placere!:)
Sa-mi spui ce ti-a placut de acolo!:)

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...