June 18, 2008

tot eu

Ciudat lucru, nu mi-a fost dor sa scriu. Nimic, nici pe blog, nici in caiet, nici in palma. Poate pentru ca am scris destul pe foile de examen, poate pentru ca am scris destul(e) pe paginile vietii mele, viata care s-a schimbat destul de mult, in ultima vreme, ceea ce va doresc si voua. :))
Continuand in acelasi ton comunist, ma gandeam sa va povestesc cum m-am distrat de ziua mea. Sa va povestesc cum am dansat desculta, cu fetele, ca la mare, pe ringul din club? Sa va povestesc cum mi-au dat lacrimile cand ei au aparut cu tortul cu 21 de lumanari, cand muzica din club s-a oprit si imi cantau toti, razand, "La multi ani"? Sau cum mi-au dat lacrimile cand am ajuns acasa, cu cadoul de la el? Sau sa va povestesc ce emotii am inca pentru ca ai mei nu mi-au dat cadoul?
De sesiune n-am pofta sa va povestesc, nu e nimic amuzant in a-ti lua toate examenele :P Si nici de agentia de publicitate unde am sa muncesc nu va spun nimic. O sa va povestesc, in schimb, despre concertele la care am mai fost, despre surorile mele insarcinate, despre Alex, despre mail-urile primite de la marele M, despre calatoriile pe care le planuiesc, despre visele pe care le mai am.
Dar asta- data viitoare. Acum ascult Jay Jay Johanson, mananc pere de la tara, din parul din curte si ma gandesc la cum sa cumpar o luna de vacanta. Doua saptamani la Mangalia, una in Londra, una la tara.....

5 comments:

Anonymous said...

miroase a fericire pe strada ta...

anonima

Noni said...

mai puternic chiar decat teii.... :D

roxu said...

Se resimte zambetul prezent pe chipul tau in momentul in care scriai randurile. Spor la "cumparaturi"de vacante, sunt sigura ca o sa gasesti tot ce iti trebuie.

Sanda Cojocaru said...

hey noni :)
eu sunt acasa. ma bucur ca esti happy, asa cum te-am lasat :)
vreau si eu toate pozele de la ziua ta...le am doar pe cele de la alex. mai sunt si altele?
pup, visit my blog daca ai timp

Annie said...

Si eu vreau sa cumpar niste vacanta... Daca gasesti metoda, vinde-mi si mie pontul...

Enjoy yours si mai scrie si tu... poate pui si poze;;)

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...