December 23, 2009

Sunt un Woody Allen.






Woody Allen

6 comments:

Anonymous said...

dezgustul de a exista, e tot o dovada ca existi. As vrea totusi sa-ti mai areti existenta din cand in cand, nu-mi pasa sub ce forma sau in ce lume... (Anonim, ca oricum nimic nu mai are sens. A avut vreodata?)

Ingrid said...

Rareori am fost dezgustata. Cel mai des- plictisita.

Cat despre existenta mea....nu simt nevoia niciunei dovezi. Deocamdata, "exist" doar pentru mine.

Si desi nu-mi dau seama nici cine esti si nici la ce te referi, iti spun sigur ca totul a avut sens, la un moment dat( pentru o scurta perioada).

Anonymous said...

... si eu as vrea sa ne mai arEti ceva nou! :D

(anonim cu sens)

Sandra. said...

Deci am dat de blogul tău căutându-te. Da, sună bizar însă explicaţia mea este cât se poate de logică.

Am intrat pe blogul unei tipe şi am văzut că ceva nu e în regulă cu posturile ei (nu de alta dar e copilă)şi am ştiut că un copil nu are aşa o minte dezinvoltă încât să producă ea aşa posturi frumoase. Deci tipa respectivă ţi-a furat anumite articole ca şi cum le-ar fi scris ea. şi am căutat articolele scrise de ea şi am de blogul tău. Articolele sunt ale tale dar îţi sunt plagiate.
Sunt nervoasă pe tema asta şi nu sunt genul care să pârască dar am rămas dezgustată când am văzut cu câtă nonşalanţă a postat ceva ce creierul ei nu a debitat!
:) Îmi place cum scri.Sănătate.

Ingrid said...

@Sandra: multumesc pt aprecieri si mai ales, ms ca m-ai anuntat despre asa zisul plagiat. As aprecia si mai tare daca mi-ai da un link cu blogul copilei.

Sandra. said...

Desigur.

Blogul duduiei - http://mzw24.blogspot.com/

Nu ai pentru ce să îmi mulţumeşti, chiar îmi place cum pictezi cuvinte într-un mod atât de original!
Cât despre acea duduie vei trage tu concluziile.

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...