June 27, 2013

Mixurile de azi

Colier de perle vechi impletit cu un lant de badge pe care e agatat un robotel turquoise din NYC.
Mix de nou si vechi, de incredere, curaj si timiditate ascunsa, dorinta cliseica de aventura, visul unei noi calatorii in State, un tur de Califonia intr-un Cadillac vechi si baxuri de bere cu ghimbir, aripi de avioane prabusite si compuneri de clasa a treia.

Apoi un vis pe care nu mi-l amintesc, in care se integreaza perfect alarma de dimineata, sunet de valuri si percarusi, care imi aseaza un zambet pe fata si ma face sa-mi imaginez o seara reusita cu prietenii mei imaginari care iubesc dansul contemporan, pe Martina Abramovic si gustul de caise verzi.

E ceva ciudat si dureros in muzica lui Akua Naru, ceva care-mi aminteste de seara in care as fi vrut s-o sarut, dar mi-a fost teama ca sarutul ala m-ar fi transformat  intr-o lesbiana comuna si fara bun-simt.

A aparut din nou fascinatia pentru Martha Bibescu si discutia de la 12.45 am despre biznisul cu napolitane, limoncello-ul insotit de tigara de foi si Eric Satie dis de dimineata.

Ziua asta are gust de socata. E nevoie de o supa crema de morcovi si un plan care contine Baku si Laos.

No comments:

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...