March 27, 2007

:x


11 comments:

Anonymous said...

Superb... :X:X:X

Anonymous said...

Superba imbinare de culori

Laura said...

Superbe commenturile lor :X si pline de inspiratie! :X:X

Anonymous said...

Am lasat comment cand nu era niciunul...asa ca a fost pura coincidenta. oricum de ce ma explic?

Laura said...

Hmm... 2 lucruri vreau sa zic, sau poate mai multe : 1-ar fi ca in cazul commentului tau, "niciunul" se scrie in doua cuvinte, al 2-lea ar fi ca mi se pare absurd sa spui niste chestii iar apoi sa intrebi de ce le spui :) si poate un al 3-lea lucru .. incearca totusi sa nu te mai simti ofuscata si bagata in seama ;) And, of course, no.4 ... dupa "oricum" se pune virgula :D te-am pupat!

Ingrid said...

Cine ar fi crezut ca la o poza voi avea 5-6 commenturi si ca lumea se va certa pe blogul meu din motive....haideti sa le numim "gramaticale" ?
I'm lovin it! :D

Anonymous said...

1. ...deci "niciunul" se scrie "nici unul"? inca mai am probleme cu noul DOOM!!! ca acolo scrie ca "nici unul" se scrie separat cand e conjunctie + prepozitie, adica "nici unul, nici altul"... altfel se scrie legat... dar na...
2. atata timp cat lasi un comment care ni se adreseaza, asteapta-te sa reactionam.

Anonymous said...

cineva a auzit de noile reguli ale DOOM-ului 2007? mai recent "nici o", "nici un" se scriu legat. postez poate din plictiseala sau poate pentru ca nu imi plac rautatile gratuite, indiferent de tinta.

Ingrid said...

@ anonymous--> verifica inainte sa faci reprosuri! s-ar putea totusi sa nu ai dreptate,asa cum e in cazul de fata.exista niste reguli si niste exceptii referitoare la "nicio","niciun",etc. citeste-le si dupa ia-te de cei ce nu scriu corect!
si eventual,scrie si un nume! macar asa,din amuzament.. ;)
bafta cu doom-ul!

Ingrid said...

+ am postat pentru ca imi plac rautatile gratuite si pentru ca nu ma plictisesc lasand commenturi pe propriul blog,mai ales cand lumea se cearta din cauza doom-ului.
cu adanc respect,noni!

Laura said...

Mai intai, daca ai fi citit cu mai multa atentie, ai fi remarcat ca scrie la un moment dat ca "niciun" se scrie in 2 cuvinte si in situatia conjunctie+numeral (ex ca sa te lamuresc ... nici un comment, nici doua) ...
Apoi, intr-adevar de apreciat faptul ca ai consultat DOOM2 (care, apropo, este editia 2005 ;) ), dar mai bine ai citi si legenda (asta pentru ca vad ca esti depasita de partile de vorbire ca sa iti dai seama din context.. ) - pr. nu inseamna prepozitie, inseamna pronume (de altfel, din explicatia ta savanta care incepe cu "adica" ai fi putut sa-ti dai seama).
Si nu in ultimul rand, commentul lasat nu vi se adresa voua ;) asta din simplul motiv ca o adresare presupune folosirea persoanei a 2-a ... pe scurt, daca m-as fi adresat voua as fi zis "superbe commenturile voastre".
In rest, numai de bine!

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...