July 12, 2007

plec iar.fug! fug de uratenia si de rautatea lor,de minciunile si de supararile care ii macina si ii sfarama ca pe niste pietre,de responsabilitattile care ii ingroapa,umplandu-le inimile goale cu pamant rece,jilav.

acolo va fi ca-n filme.ca-n filmele mele,in care tot eu am rolurile principale. platoul va avea lumini si umbre perfecte,suntele vor fi auzite doar de cine trebuie,iar mai apoi,subtitrarea va lipsi cu desavarsire doar pentru cei ce nu au invatat inca sa citeasca pe buze.

va fi apa.si vant.foc si lumini neadevarate.nisip si nori.
"noi ne scaldam in nori,de fapt.marea ii inghite pe neasteptate seara,pana sa-si dea seama luna si ii slobozeste in zori,pana sa isi dea seama soarele.e ca la munte.si la sate si in marile orase e la fel,doar ca oamenii nu au timp sa vada asta". asa mi-a zis,atunci si m-a convins ca merita un rol mare intr-unul din filmele mele.replicile-i vor fi dintre cele mai profunde si vor avea cea mai mare viteza,ajungand cel mai repede in punctele marcate,facandu-le din rosii,verzi. ca in sims.se face bara verde si toti sunt fericiti.

spre acel verde fug si eu.nu plec in cautarea lui.stiu ca e deja acolo.plec ca sa-l fur.sa-l mi-l injectez subcutanat si sa-mi simt porii congestionati,bosumflati de la atata verde.muuult verde!
si cand verdele va fi eliminat,totul va fi albastru. albastrul marii si al ochilor de pasari.al interiorului baloanelor de sapun si al vanatailor care se vor vindeca.al norocului si al creionului cu care voi scrie poimaine o scrisoare.
curcubeeee!!!

7 comments:

Anonymous said...

Sa fie numai curcubee acolo unde "zbori" departe de rutina.

Anonymous said...

De ce...? De ce e doar acolo si nu aici? De ce nu putem prelungi iar si iar baia in nori? De ce nu ne putem bucura de cuvintele lor zi de zi?
Simt, vad si constat ca nimic nu a fost intamplator, ca te-a (ne-a) marcat intalnirea cu zorii in bratele lui...
P.S.: O iubire de-o vara?

Anonymous said...

ITI DORESC ...

Distractie muuulta! ;))

Iti doresc ca rolurile principale (in care vei fi in filmele tale) sa fie cele potrivite felului tau de a fi.

Iti doresc ca orice personaj jucat de tine in acele filme sa aiba un destin fericit.

Iti doresc liniste sufleteasca si multumire interioara! ;) ;;)

Iti doresc, drum bun si distractie placuta!

Asta este ceea ce iti doresc. :)

inoN ;;)


(referitor la comentariul tau,
te stiu, dar nu te cunosc
ma stii, dar nu ma cunosti deocamdata nu stiu daca noni=noni
cand imi dau seama iti spun.

Un actor se preface a fi cineva sau altcineva doar dupa cum ii cere rolul?, poate fi el insasi doar cand isi joaca propriul rol pe scena numita viata.?)

Anonymous said...

Fuuuugi :) !

Ingrid said...

au fost curcubee,sa stii! asa de multe ca,la un moment dat,ma dureau ochii si am renuntat sa le mai vad.am inceput sa le miros. a fost de vis!

Ingrid said...

m-a marcat intalnirea cu zorii,in bratele lui,anonimule..ai dreptate,dar tot ce am trait acolo,baia in nori si sunetul anumitor cuvinte nu au sens aici. se sterg,se uratesc,nu fac fata... si e mai greu sa vezi asta decat sa te desparti de ele,acolo,departe,in speranta ca vei mai avea parte de ele la anu' !

Ingrid said...

@inon-->in primul rand,multumesc pt toate urarile! in al doilea rand,am o problema cu faptul ca nu stiu cine esti si ca "te cheama" ca pe mine in oglinda.cred ca o sa iti tot repet asta,pana cand te hotarasti sa "faci lumina".
referitor la ce m-ai intrebat,daca pe mine ma intrebai,iti spun doar atat:mie imi place sa (ma)joc!

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...