March 19, 2008

here I am

am ascultat iar "9 crimes" si "the blower's daughter" de multe ori si mi-am amintit de cum eram anul trecut, pe vremea asta. si mi-am inchipuit cum voi fi la anul. nu e important ce am vazut, important e ca am zambit. si si mai important e ca am invatat ca pana nu tai cablurile alea care ma tin strans legata de tot ce a fost, nu pot sa ajung la banca verde din parc, cu flori de cais deasupra. si nu pot sa simt la fel gustul unui cappucino si nici sa fiu fericita pe deplin cum eram mai demult, cand imi cumparam oje de toate culorile. sau cand primeam baloane colorate in fata blocului. sau cand ma desparteam de un idiot.

acum, nu-mi ramane decat sa ma rog sa primesc hainutele care trebuie (Gini, stii ca te iubesc! :D) si pantofii care trebuie si, normal, sa umplu si mai mult pusculita pt Paris. unde se pare ca voi intalni o persoana minunata, pe care imi voi dori s-o iau acasa. dar asta ramane de vazut.... cert e ca ma voi intoarce cu niste multe cumparaturi in plus. adica buget sub nivelul marii pana dupa ziua mea. :^~&%^$!

o singura problema am, insa. de importanta capitala: nu stiu ce-si doreste cookie, nu stiu ce cadou sa-i fac, am sa innebunesc, acu vine 1 aprilie, de ce nu e si ea obsedata de ceva, de ce nu se tavaleste pe jos ca mine cand vad un ceas frumos sau o geanta minunata, ooff, doamne, o s-o iau razna si o sa ii cumpar ceva numai ca sa ii dau un cadou si mai face si 21 de ani deci dupa mintea mea tre sa fie ceva frumos si deosebit....fucking disaster!

anyway, mi-am revenit! cred.....

2 comments:

Laura said...

Cookie, stii ca mie oricum o sa-mi placa, orice mi-ai lua, pentru ca faci cele mai frumoase cadouri! Dar ca sa nu zici ca nu te ajut chiar deloc, o sa-ti zic ca imi doresc asa : milioane de cosmetice si de produse pentru par si milioane de haine frumoase si milioane de clipe petrecute impreuna (that was deep!:D) si milioane de genti si de incaltari frumoase si de parfumuri si de accesorii si de placi de par si chestii d-astea minore. Vezi ca sunt un om simplu si superficial? :)) So.. don't worry! te puuuup!

Ingrid said...

haha, multumesc, cuki! inseamna ca o sa ma descurc...te pup !

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...