November 18, 2006

vreau,nu vreau,vreau

mi-a placut atat de mult dimineata asta,incat mi-am dorit sa dureze cel putin o zi si o noapte.ar fi putut sa fie asa,dar n-a fost.a durat atat de putin,incat mi-am zis ca o sa ma duc la o scoala speciala ai carei profesori sa ma invete cum sa fac momentele speciale sa dureze o vesnicie.dupa,mi-am dat seama ca asa ceva nu exista si ca oricum ar fi prea mult sa avem numai momente frumoase si speciale.am obosi.si nu am mai sti cine suntem.
ce dracu spun aici?unde vreau sa ajung?si mai ales,de ce???
nu mai vreau sa povestesc despre frustrarile mele,despre cat de mult imi place ceva si cat de mult urasc altceva.vreau ca cei care citesc sa fie mai bine-dispusi decat erau atunci cand au intrat.chiar si fara glume tampite sau povestioare jalnice.
nu vreau sa transform pagina asta intr-o pagina de jurnal.drept urmare,nu o sa mai vorbesc/scriu atat de mult despre ce simt eu,cum gandesc eu,cum sunt eu,decat daca va avea legatura cu alte personaje/intamplari.
vreau sa pot povesti intr-un viitor post cum m-am certat cu soferul unui 104,cum un nene cu o ranga in mana m-a intrebat daca imi plac tramvaiele,cum mama a plecat in delegatie fara sa imi spuna si am avut 5 zile fericite sau cum prietena mea cea mai buna s-a logodit.
avand in vedere ca toate astea nici nu mi s-au intamplat si nici nu cred ca se vor intampla prea curand(nu circul cu 104,laura nu se va marita asa curand,iar mama nu pleaca in delegatii),probabil ar fi un motiv bun sa ma opresc din scris.
am vazut ca e la moda acum ,in randul bloggerilor,sa se planga de faptul ca nu au timp sa posteze sau ca au inceput sa "traiasca" in lumea asta virtuala si ca isi neglijeaza viata reala.porcarii!cred ca un blog nu iti rapeste atat de mult timp.in plus,nu te obliga nimeni sa postezi in fiecare zi.aici depinde,desigur,de tipul de blog.daca e un jurnal,atunci probabil ca trebuie sa postezi in fiecare zi,ca sa nu se piarda sirul ...(dracilor,ar zice friedrich :P).daca e un blog in care pui trei ganduri si 2 poze,atunci nu e nici o problema...se complica lucrurile in momentul in care apar citititorii.eu nu am de unde sa stiu asta si poate ca nici nu voi sti vreodata.cititorii astia citesc(ca d'aia le zice citititori) si lasa si comentarii.pe care le poti publica sau nu.ideea e ca asteapta ceva de la tine.in fiecare zi.unde voiam sa ajung?nu mai stiu!uite d'aia n-o sa ma fac eu ziarista niciodata.ca nu pot sa scriu cum vor altii.nici macar cum vreau eu.
revenind la "imi place,nu imi place,vreau,nu vreau",as vrea sa adaug urmatoarea intrebare,foarte simpla,de altfel : who the fuck cares??? pagina asta e o pagina pe care ajung cativa straini care oricum nu vorbesc romana si cativa cunoscuti care stiu de blog de la cel care are blogul.
intrebarea poate fi adresata si subsemnatei care tot posteaza diverse porcarii frustra(n)te.si care foloseste de la un timp prea multe puncte.
concluzie nu exista.credeam ca v-ati obisnuit,voi nenumarati cititori fideli....

1 comment:

Anonymous said...

buna....chiar nu stiam k poti sa scrii atat de frumos..intotdeauna te-am considerat o fata speciala si ciudatica pe de alta parte...dar acum iti dau cuvantul meu de onoare k m-au trecut fiori ....nu prea ma pricep la cuvinte k...la naiba..fac matematica si informatica la greu...dak vrei iti scriu o teorema ceva:))insa ce pot sa-ti spun"super tareeeeeeee frate"...tine-o tot asa...sa nu uiti k mi-ai promis ceva vara trecuta inainte de admiterea ta...:P.te pup fluturas..

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...