March 24, 2007

tag-tag

am fost taguita.iar!! am mai zis ca nu imi place ideea si totusi am raspuns la tag-uri. acum nu mai pot.din doua motive: pentru ca nu mai vreau sa ma gandesc la ce imi lipseste ( sunt miloane de lucruri pe care mi le doresc) si pentru ca "nimanui" nu-i pasa de ce imi lipseste mie.si nu pentru ca "nimanui" ar fi rau,ci pentru ca nu ar putea face nimic sa acopere lipsurile.

sorry,vlad!


*intrebare de 1000 puncte : daca nu am raspuns la tag,il pot da mai departe? :P



later edit : so, sa zboare tag-ul mai departe catre cookie ,ion, iulia, "liam in the sky with diamonds",anca si catre cine mai vrea el (tag-ul)

3 comments:

Anonymous said...

Evident, ca-l poti da ;)

Matei said...

am tot auzit si eu prin targ de chestia cu tag-urile. Inca nu stiu exact ce sunt si cum functioneaza, tocmai pentru ca am fost din start reticent la a mai descoperi inca o chestie web 2.0 mai mult sau mai putin utila. Deci, cine imi poate explica si mie despre ce e vb?

Ingrid said...

@ matei :Am gasit o definitie "ca la carte " (:P) a ceea ce am inteles eu ca inseamna tag(sau leapsa).
So--> Tag (also known as tips, tig, touch, tiggy, tick, dobby, chasing, chasey and other names) is an informal playground game that usually involves two or more players attempting to "tag" other players by touching them with an object, usually their hands. Played throughout the world, tag is inherently simple — most forms require neither teams, nor scores, nor sports equipment.

sper ca ti-am fost de ajutor...

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...