March 05, 2008

intelesuri

mai intai, a fost sfarsitul de februarie care m-a dat peste cap, ca in fiecare an. am inteles ca n-am sa trec peste asta niciodata.
apoi a venit mesajul de la el. sec. am inteles atunci ca nu se va intampla nimic. cel putin, nu acum.
apoi, am vazut-o pe ea in metrou. frumoasa, imbracata frumos si cu gust, ascultand muzica, la fel de frumoasa probabil. as fi vrut sa scriu si ce frumos ii era parul in lumina soarelui si cum ii straluceau ochii, dar asa e, soarele nu straluceste si sub pamant. oricum, am inteles de ce el a preferat-o pe ea. si eu as fi facut la fel. e perfecta! si cand te gandesti si cat e de isteata.....ah!
a urmat o alta zi de martie. urata zi, urata luna! cand prea cald, cand prea frig! ca in mine....
in ziua asta urata de martie, ascultand seabear, am inteles ca eu, pentru ea, nu voi fi niciodata importanta. ca mereu va conta mai mult el sau ei sau ele. ca eu nu imi voi face loc decat in discutiile cu mai multi si nici atunci, daca nu voi avea ceva aproape senzational de povestit.

in rest, primavara merge inainte....

5 comments:

Ana St. said...

come on...soarele poate straluci si sub pamant :-S....si orice clipa grea trece pana la urma :D

Anonymous said...

The Show Must Go On ...

fie ca vrem, fie ca nu, lucrurile au un mers al lor, pe o directie pe care o vrem sau nu ...

Pornind de la ideea ca lumea este o scena si noi suntem doar actori pe aceasta scena, tu ce rol preferi sa ai, ce vrei sa faci in "rolul tau" ? (intrebare retorica)

Gandeste-te la ce lucruri conteaza cu adevarat in viatza, in lumea asta, in sufletul tau.
Ce cred eu? Ca trebuie sa faci ceva, ca sa fie asa cum vrei tu. Incearca sa iti fie bine ! :)

Ingrid said...

@pocket thought: poate ca ai dreptate, soarele straluceste si sub pamant... :D (ms de comment)

Ingrid said...

@ inon: sa stii ca am sa fac ceva, ceva important sau insignifiant, dr ceva care va avea ca urmare o stare de bine. ms pt incurajare! :)

Annie said...

A fost un episod in "Sex and The City" in care Carrie nu reusea sa-i gaseasca defecte celei pe care Mr. Big o alesese sa-i fie sotie, in defavoarea ei. O invidia pentru faptul ca arata impecabil in costum alb, pentru ca isi permitea gesturi aristocratice... Ajunsese sa-l inteleaga cumva, ii intelegea alegerea. Pana cand... a primit de la acea ea o scrisoare de multumire, in care femeia facuse o greseala gramaticala. Intelegi? Nimeni nu e perfect. Oricat de minunata ar parea, exista si dedesubturi. Nu trebuie sa cauti termeni de comparatie. Sunt sigura ca ai multe puncte pozitive de bifat la tine, daca te analizezi la rece. Ca poti sa fii mai buna, mai inteligenta, mai frumoasa, mai oricum iti propui. Ca te poti detasa de oricine. Take care.;)

Realitati paralele

Am recitit azi o parte din textele pe care le-am scris de-a lungul anilor pe blogul asta, apoi cateva comentarii si m-a cuprins o neliniste ...